Die Facebook herinneringen

Die Facebook herinneringen

Soms zijn die herinneringen op Facebook een goed idee. Ze helpen je te herinneren wat jouw kinderen allemaal gezegd hebben. In dit geval was het mijn dochter, die naar een voetbalwedstrijd zat te kijken.

Mijn dochter heeft niets met voetbal. Ze vind het ook twee jaar later nog steeds “stom.” Alleen wanneer de Oranje Leeuwinnen spelen, dan is het interessant. Dat noemt ze overigens gewoon nog steeds meisjesvoetbal. Wel vindt ze het erg lastig om te bepalen wie-wie is, wanneer er gespeeld wordt in andere tenues.

Op Instagram plaatste ik een foto van haar uitspraak, twee jaar geleden. Ze kon ook gewoon vorige week uit haar mond zijn gekomen…

helpt mij soms bij het herinneren van bepaalde van mijn. In twee jaar tijd is er weinig verandering in de situatie gekomen. Ze is van mening dat nog steeds “stom” is. Behalve wanneer de dames van spelen

Bekijken via Instagram ⇒

Benieuwd naar meer uitspraken van mijn kinderen? Volg via Instagram of via Facebook. Wil je liever Twitteren? Geen probleem, ook daar is De Goede Huisvader te vinden.

Volgen
Samenvatting
Die Facebook herinneringen
Titel
Die Facebook herinneringen
Beschrijving
Hoe Facebook herinneringen je helpen als het gaat om de uitspraken van je kinderen.
Auteur

Harm Jagerman

Trotse eigenaar van een website over zijn leven als fotograferende en schrijvende huisvader. Vader van twee kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: